Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Για το "Κ"ΚΕ

  • Δημητριος Παπαδημητρακης Όλοι μας γνωρίζουμε διαχρονικά το Κ.Κ.Ε. και το ρόλο του, με τις πολιτικές του επιλογές:
    1) Απαγόρευση του Άρη να εισέλθει στην Αθήνα ,για βοήθεια , με αποτέλεσμα την ήττα στην κομβική μάχη των Αθηνών.
    2) Την υπογραφή μετά την Αθήνα, της συμφωνίας της Βάρκιζας, δηλαδή το ξεπούλημα της Εθνικής Αντίστασης.
    3)Την διαγραφή ως προδοτών και συνεργατών του εχθρού, από το κόμμα , μιας σειράς άξιων συντρόφων αγωνιστών , μεταξύ αυτών και του Βελουχιώτη & Τζαβέλα που διαφώνησαν με αυτην, δηλαδή την συμφωνία της Βάρκιζας.
    4) Τη συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας με τον Γεώργιο Παπανδρέου μετά την συμφωνία της Καζέρτας στον Λίβανο, μετανιώνοντας μετά.
    5) Την φοβερή πολιτική απόφαση, για αποχή του ΚΚΕ από τις επόμενες εκλογές, με έμμεσο αποτέλεσμα την προδοσία των συντρόφων, αφού όποιος δεν ψήφισε στις εκλογές ήταν Κομμουνιστής.  Οι ίδιοι αυτοί σύντροφοι, στη συνέχεια, γέμισαν τα ξερονήσια.
    6) Το πούλημα των αγωνιστών και συντρόφων ,Μπελογιάννη και Πλουμπίδη, πατέρα του ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σήμερα, με τις λαθεμένες αποφάσεις του κόμματος, στα στρατοδικεία.
    Όλα τα σημαντικά πολιτικά λάθη της ηγεσίας τότε, του κόμματος, ήταν αποτέλεσμα και της παπικής άποψης περί αλάνθαστης, μη αμφισβητήσιμης και απαγορευμένης οποιασδήποτε κριτικής στην Κεντρική Επιτροπή του συντρόφου Ζαχαριάδη, είχαν ως αποτέλεσμα
    τα κοινωνικά περιθώρια της Κατοχής, οι μαυραγορίτες συνεργάτες των Γερμανών, να κάτσουν για 70 χρόνια με τους απογόνους τους στον σβέρκο του Ελληνικού λαού.


    Πλουτίζοντας, ελέγχοντας τις Δημόσιες υπηρεσίες και τον Στρατό, πάντα με δικούς τους ανθρώπους. Επιβάλλοντας αποκλεισμό από κάθε δικαίωμα εργασίας στους απογόνους των συντρόφων των καταδικασμένων σε εξορία , στα ξερονήσια, χρησιμοποιώντας την κατακερμάτιση της προσωπικότητας τους, με την επιβολή των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων και των υπευθύνων δηλώσεων μετανοίας.
    Μέχρι που ξεχαρβάλωσαν το κράτος και την Εθνική μας Οικονομία, βγάζοντας δισεκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες στο εξωτερικό και σε οφ σορ εταιρείες, με αποτέλεσμα τη πτώχευση και την επιβολή των μνημονίων στον λαό.
    Για να έλθει, αγαπητοί του "Κ".Κ.Ε., η Ανανεωτική Ριζοσπαστική Αριστερά, ως κυβερνώσα Αριστερά, με την δύναμη της συναίνεσης του ελληνικού λαού, να ματώσει κυβερνώντας, με εχθρικό το εγχώριο πολιτικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου και του κερασακίου στην τούρτα, του "Κ".Κ.Ε., και σε ένα σκληρό Προτεσταντικό Χριστιανοδημοκρατικό κομματικό Ευρωπαϊκό Περιβάλλον.
    Παρά ταύτα ανακούφισε τον Ελληνικό Λαό από την ανθρωπιστική κρίση, ενέταξε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ασφαλίζοντας όλους τους ανασφάλιστους, της εποχής, Έλληνες περίπου 2.500.000 άτομα, δίνοντας βοηθήματα οικονομικά, βγάζοντας τους φτωχότερους εξ ημών από τους δημόσιους σκουπιδοτενεκέδες που σιτιζόντουσαν, καταργώντας τους κατώτατους και υποκατώτατους μισθούς.
    Επανέφερε της συλλογικές συμβάσεις αποδομώντας όλα τα απάνθρωπα αντεργατικά μέτρα των μνημονίων, ενώ κατάφερε, τον Αύγουστο του 2018, να μας βγάλει από τα μνημόνια και την επιτροπεία.
    Όλη αυτή την περίοδο 2015 - 2019, το "Κ".Κ.Ε. ασκούσε κομπλεξική  αντιπολίτευση με την χαρακτηριστική φωνή της μασονικής επιβλητικής μορφής του "συντρόφου" Κουτσούμπα και την σχεδόν παραληρηματική φωνή της "συντρόφισσας" Λιάνας Κανέλλη, που δεν θα ξεχαστεί ποτέ  η αγκαλιά της, με την Ντόρα Μπακογιάννη μέσα στην Βουλή των Ελλήνων.
    Και τελευταία, με την ήττα της Αριστεράς στις εκλογές του Ιούλη του 2019, πάντα ο αντιπολιτευτικός λόγος του "Κ".Κ.Ε. , αρχίζει βρίζοντας το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., και τοποθετείται με αφωνία ως ξεδοντιασμένο κανίς, ξαπλωμένο στον καναπέ της Λιάνας, στις δεξιές πολιτικές της φίλης του Νεας Δημοκτατιας.
    Αυτές είναι οι μέρες και οι δράσεις του "Κ".Κ.Ε. στη νεότερη πολιτική ιστορία της Πατρίδας μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου