Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Οι... λαμογιές της Αριστεράς. Του Κ. Παπαδημητράκη

Καμπιτάκη και Σταματάκη , το πόθεν της οικογένειας Μητσοτάκη , που έχει.περιουσία στα όρια του ενός Ελληνικού ΑΕΠ , έδειξε ποτέ να ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό ; Όχι. 
Το πόθεν της οικογένειας Παπανδρέου και ιδιαίτερα του Νίκου , έδειξε να ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό; Όχι
Δεν σας γνωρίζω κύριε Σταματάκη , αλλά μόνο που είσαι συνομιλητής του Κωστή του Καμπιτάκη , σας εκτιμώ και σας ερωτώ ,προς τι ο πολιτικός και οικονομικός σε συμψηφισμός και αναφέρετε. .το πόθεν....από την δεξιά....μέχρι την άκρα αριστερά.....το ίδιο προβληματικό είναι (πόθεν).........
Τι σας προβληματίζει ...
1) η ύπαρξη 6 η 8 μικρών διαμερισμάτων στην Κυψέλη  ( το 2018 πούλησα μια δίχωρη γκαρσονιέρα 50 τμ στην Κυψέλη, στην τιμή των 27.000 € ) του Παπαδημούλη και όπου αλλού...., μετά από 10 χρόνια στην Ευρωβουλή και στην συστηματική συμμετοχή του στην αντιπροεδρία της..; Μάλιστα  υπό μορφή συναλλάγματος.(χρήμα παραχθέν , με εργασία στο εξωτερικό και μεταφορά του στην Ελληνική Οικονομία.)
2) Σας προβλημάτισε κύριε Σταματάκη ,το δάνειο των 100.000€ του Πολάκη με υποθήκη το σπίτι του στα Σφακιά.....
3) Μήπως σας στεναχώρησαν τα 120.000€ της πρώην συντρόφου και υπουργού Βαλαβάνη, κομπόδεμα της μητέρας της , που επιτόπου λόγω του ότι ,  σήκωσε τα χρήματα , από υπαρκτό φόβο , της κατάρευση της οικονομίας και επιτόπου εξέπεσε του αξιώματος της.
3) σε προσέβαλαν κύριε Σταματάκη , οι πενιχρές καταθέσεις του πρώην Πρωθυπουργού μας
4) σε προσέβαλαν κύριε Σταματάκη οι εξωπραγματικές καταθέσεις και οι τεράστιες δανειοδοτήσεις στην πρώτη κυρία της Πατρίδας μας , την προκλητική κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα.
5) Σας προκάλεσαν κύριε Σταματάκη , οι καταθέσεις των δυο πρωτοκλασάτων αριστερών Υπουργών των κ.κ Σταθάκη και Τσακαλώτου ,που προέρχονται από πλούσιες οικογένειες και  εργασία 20 και 25 ετών αντίστοιχα και που οι πριν,  την συμμετοχή τους στη κυβέρνηση λογαριασμοί τους , εμφανίζονται μεγαλύτεροι από τους τωρινούς.
6) Σας εξοργίζουν κύριε Σταματάκη τα ανύπαρκτα σχεδόν κομματικά δάνεια μας , (αν δεν απαντώνται 5-6 εκ€ ,όταν αυτοί που ξέσκισαν την πατρίδας έχουν λάβει δάνεια εκατοντάδων εκατομ.  €. ( 550 εκατομμύρια € ΝΔ και ΚΙΝΑΛ).
7. Συμψηφίζετε κύριε Σταματάκη το πόθεν της Δεξιάς με το πόθεν της Αριστεράς , μήπως επειδή η Αριστερή κυβέρνηση δεν απαίτησε ,να δανειοδοτηθούν πολιτικοί ,  φίλα προσκείμενοι επιχειρηματίες , με εκατοντάδες εκατομμύρια για επενδύσεις στην οικονομία ,τα οποία εν τέλει κατέληγαν σε προσωπικούς τους λογαριασμούς ( Φιλιππίδης, Κοντομηνάς κ.α) και μάλιστα σε τράπεζες του εξωτερικού. Εδώ ο Πολάκης χρειάστηκε 100.000€ για οικογενειακές ανάγκες και έγινε σήριαλ στη τηλεόραση (Υποφάντης που εξαργύρωσε τις υπηρεσίες του στο Μωυσή με διευθυντική θέση στο κανάλι της Βουλής)
8) Μήπως σας εκνευρίσει και συμψηφίζετε την Αριστερά με την Δεξιά , όταν  θα θυμάστε την ολοκληρωτικής νοοτροπίας Δημόσια Τηλεόραση εποχής Τσίπρα με την σημερινή δημοκρατική με απίστευτο πλουραλισμό , Δημόσια τηλεόραση του Κυριάκου.
Κύριε Σταματάκη θέλω μια πειστική απάντηση ,για την άποψη σας , που είναι και άποψη μιας σημαντικής μερίδας της κοινωνίας μας ,που συχνά λέει ....όλοι την ίδια φάτσα έχουν η
ακόμα χειρότερα μια βόμβα στη Βουλή,  χρειάζεστε να ησυχάσει ο λαός..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου