Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Δεξιά & Δικαιοσύνη Του Κ. Γ. Καζανάκη

  Petros Papachatzakis υπερασπίζεαι έναν γελοίο γελοιoγράφο, στρατευμένον στην αντίδραση, που έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως για διάφορα, μεταξύ των οποίων (και) για σεξισμό, ενώ υπηρετεί τα αφεντικά του ως σκυλάκι του καναπέ τους˙ πώς λέμε his master's voice; αυτό ακριβώς!  
Και επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις, το πας αλλού, νομίζοντας ότι θα με κολλήσεις στον τοίχο! Ε, λοιπόν, πάλι την πάτησες: κατηγορείς χωρίς να στοιχειοθετείς ως οφείλεις, κι αυτό είναι πέρα για πέρα φασιστικό: με αποκαλείς... ελέφαντα, και μου ζητάς να αποδείξω ότι... δεν είμαι! 
  "Φυσικά" δεν σε ενδιαφέρει το διαγούμισμα του δημόσιου ταμείου, και το ξέσκισμα του κόπου και του ιδρώτα μας, ο οποίος δημιουργήθηκε από την Αριστερά για τη δύσκολη ώρα, κι αυτοί τον γλεντάνε προκαλώντας μας και χωρίς να κρύβονται στο στιλ: μας ψηφίσατε πανηλίθιοι, καλά να πάθετε! και τολμάτε να ζητάτε και λογαριασμό για τα λεφτά σας; πάρτε τον πούλο! 
  Εσύ δεν είσαι που κατηγορούσες τον ΣΥΡΙΖΑ για υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης; αντί να τον συγχαρείς που σεβάστηκε απολύτως τα λεφτά μας και μας έδωσε γλυκό ψωμάκι και όταν κυβέρνησε, αλλά και σήμερα, αδιαφορείς πλήρως που ο κόπος και ο ιδρώτας μας διαγουμίζεται από τη δυναστεία του ΚυΜ!  
  Ε, λοιπόν: όλα εδώ πληρώνονται, και δεν θ' αργήσει η ώρα που θα καθήσετε στο σκαμνάκι! ο λαός μας που τον ρίξατε στην ανεργία, βλέποντας τα καμάρια σας να έχουν στήσει πάρτι εν καιρώ, μάλιστα, εξαθλιώσεώς του, έχει αγριέψει πολύ: ήδη οι Χιώτες σας πήραν στο κατόπι με τα σκάγια! 
  Όσο για τη Δικαιοσύνη που την καταντήσατε σαν τα μούτρα σας: ούτε μία της απόφαση δεν ήταν σύμφωνη με τις (ολόσωστες) πολιτικές μας, αντίθετα, όλες (μα όλες!), συμφωνούσαν με τις ολέθριες δικές σας: άδειες τηλεόρασης, π.χ. Και όπου ένας μεμονωμένος δικαστικός λειτουργός υπηρετώντας ευόρκως το καθήκον του δεν πήγαινε με τα νερά σας, ο Άδωνίς σας απειλούσε ότι θα τον γδάρει ζωντανό! 
  Καλά, δεν έμαθες ποτέ, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί; Αντί, λοιπόν, να ντραπείς και να κρυφτείς, πουλάς και μούρη! Λίγη ντροπή δεν θα σ' έβλαπτε...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου