Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Τα χάλια της Δεξιάς Του Κ. Γ. Καζανάκη

Ioannis Voliotis μιλάει, τώρα, το κόμμα των λησταρχών του δημοσίου ταμείου, των παιδεραστών, των σεξουαλικών οργίων με δεκαεπτάχρονες, της ρεμούλας, της προμήθειας, του κολόκουρου, των ακροδεξιών, των λαμόγιων, της πολιτικής απάτης, των σκανδάλων, να συνεχίσω; παράδειγμα: ο ΚυΜ σας έχει πόντους σε funds στην Αμερική που σε λίγο θα πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού με κατασχέσεις σπιτιών και επιχειρήσεων, όπως κατήγγειλε ο Βαρουφάκης, και κανείς δεν τον διέψευσε! 5.800 € η ζαρντινιέρα και 10 δισ. € έχουν κάνει φτερά από τα 37 που μάζεψε η Αριστερά, για τη δύσκολη ώρα, η πρώτη κυβέρνηση που παραδίδει γεμάτο δημόσιο ταμείο, χωρίς να λείπει ούτε σεντ, και θέλουν να τη... δικάσουν οι πολιτικοί καραγκιόζηδες της κυβέρνησης-τσίρκο, που έχουν καταγγείλει διεθνώς οι Financial Times για πλυντήριο μαύρου χρήματος, και ο Guardian για πλήρη αδιαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος! Απειλούν, τώρα, με τα μπουκωμένα μέσα κατασκευάζοντας κατηγορίες με δικούς τους ανθρώπους, όπως ο Καλογρίτσας, ο συνέταιρος του Θεοδωρικάκου, και ο υπόδικος Μιωνής! Και όποιος δικαστικός λειτουργός τους αντιστέκεται επιτελώντας το καθήκον του, απειλείται από τον Άδωνι ότι θα τον γδάρει ζωντανό! Γι' αυτόν τον Φασισμό μιλάμε! Έννοια σου και θα φάτε μαύρο που θα γίνεται αράπηδες: πίσσα και πούπουλα! Ήδη οι Χιώτες σας πήραν στο κατόπι με τις καραμπίνες, και πολύ καλά έκαναν! Εκτός των άλλων έχετε προδώσει: τη Μ. Ασία, την Ελλάδα στην Κατοχή, την Κύπρο το '74, και ξανά την Ελλάδα στους φίλους σας  δανειστές-δυνάστες μας με το αζημίωτο, μαζί με την Κύπρο. Τελευταίες σας προδοσίες τα Ίμια, η Α. Μεσόγειος, ο Έβρος και το Ιόνιο, ήδη, δε, μας συμβουλεύετε να ξεχάσουμε το Καστελόριζο! Στο Γουδή θα ξαναπάτε, δεν τη γλιτώνετε, εκτός κι αν προλάβει ο λαός μας και σας κρεμάσει ανάποδα στο Σύνταγμα!

  • άσε πού έμαθε καί κάνει στροφή 360ο!!!!!!!!

    • Απάντηση
    • 1 λ.

  • Ioannis Voliotis
    πρώτα-πρώτα τράβα να μάθεις ορθογραφία. Δεύτερον σήμερα είναι η επέτειος της επάρατης ημέρας που εκλεγήκατε, και από τότε δεν είδαμε άσπρη ημέρα! ή μάλλον... είδαμε: προχθές στην Κοζάνη έριχνε... χαλάζι! Τρίτον: εσείς δεν είστε που κατηγορούσατε τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι τα έπιανε και του τα πηγαίνανε με... κούτες των πάμπερς, εσείς δεν τον είχατε κατηγορήσει ότι ήταν αρχηγός της 17Ν, ή μπας θαρρείς πως τα ξεχάσαμε; Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που γνώρισε ποτέ ο κόσμος! Και τώρα βάζετε τον κολλητό το Θεοδωρικάκου -του δημο(σ)κόπου ντε, και υπουργού σας!-, να κάνει μηνύσεις! Και τον υπόδικο για κακούργημα (που παραδέχθηκε ρητώς), Μιωνή, ο οποίος σας... διέψευσε! τόσο καραγκιόζηδες! Και κατασκευάζετε αυτές τις σκευωρίες για να κρύψετε την πολιτική ανικανότητά σας, την πλήρη αποτυχία σας, τις πομπές σας με τους παιδεραστές σας και τη ληστεία του δημοσίου ταμείου! Έννοια σας όμως, και η λάσπη που μας πετάτε ούτε μας αφορά, ούτε μας αγγίζει! Και θα επιστρέψει πίσω σε 'σάς, όπως εκείνη που εκτοξεύσατε στον Ανδρέα Παπανδρέου! Ούτε διδαχτήκατε από την Ιστορία ότι με όλα αυτά ενισχύετε την Αριστερά, η οποία θα σας συντρίψει! Εδώ ο ΚυΜ σας έχει μετοχές σε funds της Αμερικής που σε λίγο θα κατάσχουν σπίτια και επιχειρήσεις, τι λέμε τώρα! και αυτή δεν είναι μιά απλή κατηγορία την οποία εξετόξευσε... η Μαρίκα η Πενταγιώτισσα, αλλά ο δικός σας, ο Γιάνης σας ντε! Και στην οποία ουδείς ουδέποτε απήντησε, επομένως ισχύει! Θα πάθετε ό,τι και ο Ραχόι στην Ισπανία, ο οποίος αρπάζοντας τα σπίτια του κοσμάκη εξαφανίστηκε αυτός και το κόμμα του! Οπότε συνεχίστε, τη διάλυση την έχετε κάτι παραπάνω από σίγουρη!
     
    Ioannis Voliotis
    σας είδαμε και με τις δίκες Ανδρέα Παπανδρέου, όπου τα ίδια, ακριβώς, λέγατε: όλα ΘΑ αποδεικνύονταν: ο Ανδρέας τα έπαιρνε σε κούτες πάμπερς, και ήταν ο αρχηγός της 17Ν! Και τι πετύχατε; να ξαναεκλεγεί πανηγυρικά! Αλλά αυτό δεν σας έγινε μάθημα! Το ίδιο θα πάθετε και τώρα: νομίζετε ότι οι δικαστές θα σας υπακούσουν για να μην τους γδάρετε ζωντανούς σύμφωνα με τη ρητή απειλή του Άδωνι. Αλλά και τότε, οι δικαστές ήταν δικοί σας, χάσατε όμως, και μυαλό δεν βάλατε! Σύμφωνα με τον ορισμό που λέγεται ότι είπε ο Αϊνστάιν είστε πανηλίθιοι!
     


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου