Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ! (Άρθρο του Κ. Γ.Καζανάκη, αμέσως μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.)





Ένα άρθρο του Κ Γ. Καζανάκη στο www.candianews.gr, 
αμέσως μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

http://www.candianews.gr/2015/09/22/o-laos-apofasise/

Ο λαός αποφάσισε!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 22/09/2015 - 07:26 16 Σχόλια 

Ο λαός μας αποφάσισε, και, για άλλη μια φορά, -την τρίτη μέσα σε λίγους μήνες-επανεβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στην Αριστερά εγκρίνοντας την πολιτική της και της έδωσε καθαρή εντολή για τη συνέχισή της!
  Κανείς, τώρα πια, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο λαός ψήφισε επειδή ξεγελάστηκε, εξαπατήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εκφοβίστηκε, ότι πίστεψε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ότι υπήρξε θύμα λαϊκισμού και δημοκοπίας, ότι υπέκυψε σε πλαστά διλήμματα, σε απειλές, σε εκβιασμούς, σε εμπαιγμό σε κοινωνικό αυτοματισμό, σε κινδυνολογία!
  Η νίκη της απαλλαγμένης, πλέον, από τα υπερεπαναστατικά βαρίδια, Αριστεράς, θα αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα για τους Πορτογάλους, τους Ισπανούς και τους Ιρλανδούς που είναι έτοιμοι να ψηφίσουν κι εκείνοι αριστερά!
  Η δημοκρατική συμμαχία των λαών του Νότου (στην οποία περιλαμβάνονται ακόμη, εκτός από την Ελλάδα, η Γαλλία, η Αυστρία, η Ιταλία και η Κύπρος), το μεγάλο όραμα του Αλέξη Τσίπρα, παίρνει σάρκα και οστά και ενισχύεται ακόμη περισσότερο μετά τις ελληνικές εκλογές, που διεξήχθησαν στον πλέον κατάλληλο χρόνο!
  Ο λαός μας επιπλέον:
  Αποστόμωσε όλους εκείνους που παρουσίαζαν την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ. ως περίπου... προδοτική, και αυτούς που θέλησαν να μας πείσουν ότι το «ΟΧΙ» του... καταραμένου δημοψηφίσματος μετετράπη σε... «ΝΑΙ» λησμονώντας ότι το ηρωικό «ΟΧΙ» του ’40 ακολούθησε μια Κατοχή!
  Κι ακόμη:
  Αδιαφόρησε για την ύπουλη προπαγάνδα των δημο(σ)κόπων -κάποιοι καπηλεύτηκαν ακόμη και το όνομα ενός πανεπιστημίου- για μάχη... στήθος με στήθος και δεν λύγισε από τα παραμύθια των κατευθυνόμενων Μ.Μ.Ε., που μιλούσαν για... «εμφύλιο» της Αριστεράς και ανεκάλυπταν συνεχώς δήθεν σκάνδαλα, και για τον Τσίπρα που επέμεναν ότι έμεινε... μόνος του έχοντας μυστικό σχέδιο να μας... βγάλει από την Ευρωζώνη!
  Ο λαός μας στέρεψε τα δήθεν απολιτίκ και ύποπτα ποτάμια, απάντησε σε εκείνους που μιλούσαν, όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια,  δωρεάν -αφού δεν θέλησαν ποτέ να αναλάβουν κυβερνητικές ευθύνες-, και μας διαβεβαίωναν ότι τους δοκιμάσαμε όλους και ξέρουμε, και έδειξε ότι δεν ξεχνά την καταστρεπτική πολιτική της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την τερατώδη λασπολογία τους για ενενήντα... δισεκατομμύρια ευρώ που δήθεν μας χρέωσε ο... ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αφήνοντάς τους να βλέπουν την πλάτη του από πολύ μεγάλη απόσταση!
  Από την άλλη έδωσε ένα καλό μάθημα στους διασπαστές (με το αμίμητο ηγετικό… ζευγαράκι), του «στηρίζω αλλά... δεν ψηφίζω», που έριξαν την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς για να το παίξουν φίλοι του λαού, στέλνοντάς τους με τους υπόλοιπους δραχμολάγνους (που εξυπηρετούν, όλοι μαζί, τα σχέδια των τοκογλύφων για Grexit), στο σπίτι τους μια και καλή!
  Στα αρνητικά των εκλογών η τεράστια αποχή, η τρίτη θέση της νεοναζιστικής Χ.Α. εξαιτίας του μεταναστευτικού, και η είσοδος του… προφήτη Λεβέντη στη Βουλή.
Οι εκλογές, που μόλις ολοκληρώθηκαν, μας έδωσαν, επιτέλους, σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας την οποία οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε στον μεγάλο αγώνα της˙ τα δύσκολα είναι μπροστά, και μόνον η Αριστερά -και κανείς άλλος- με τη στήριξη όλου του λαού μπορεί να τα αντιμετωπίσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου