Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Για τη Χ.Α. Από Δήμος Σθένης

 Δήμος Σθένης

Δε ντρέπεσαι να γράφεις τέτοιες ανακρίβειες “κ.” Χρήστο!!!; Για ποια ιδεολογία διώκονται οι ναζιστές; Για συγκεκριμένα εγκλήματα, δολοφονίες, τραυματισμούς, επιθέσεις εναντίον εργατών και απάνθρωπη συμπεριφορά εναντίον ανθρώπων διώκονται τα καθάρματα. Για απάνθρωπη δράση, παρακρατικές μεθόδους, προσβολή όλων μας, για εξύβριση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου διώκονται οι εγκληματίες, τα φίδια του Μεσαίωνα! Πράξεις και ενέργειες στις οποίες καθοδηγούνται από την λατρεία τους στο ναζισμό και στο μεγαλύτερο κάθαρμα που γέννησε η αστική τάξη στους αιώνες, το Χίτλερ δεν είναι ιδεολογία. Γιατί ο ναζισμός αυτός καθαυτός είναι έγκλημα και πάψε να συγχέεις τάχα το έγκλημα με την ιδεολογία. Αν είσαι μάγκας γράψε και υποστήριξε την “ιδεολογία του ναζισμού” και μην κρύβεσαι πίσω από Ντογιάκους και λοιπές φαιδρές εισαγγελικές προσωπικότητες! Έχεις διαβάσει το ευαγγέλιο του ναζισμού που είναι το: “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ” του Χίτλερ; Έχεις διαβάσει τα έντυπα της Χρυσής Αυγής; Έχεις ακούσει τους αιματολάγνους λόγους του φυρερίσκου ντολμά – Μιχαλολιάκου που θωπεύεις και των πέριξ αυτού δολοφόνων;
Για ποια “ιδεολογία” τολμάς να μιλάς χωρίς να ντρέπεσαι; Κι αυτό το ανιστόρητο που ξεφουρνίζεις “είπε ο Ντογιάκος πως κανένας δε διώκεται για τις ιδέες του ” έχεις ιδέα για ποιο πράγμα και για ποια χώρα μιλάς; Γνωρίζεις του φασιστικούς νόμους του Βενιζέλου, του Τσαλδάρη, του Μεταξά, του Καραμανλή του Παπανδρέου, της Ε.Ε. και όλων των ληστρικών οργανισμών με δημοκρατική μπούργκα και τόσων άλλων για απαγόρευση των ιδεολογικών πεποιθήσεων; Έχει πάρει τ’ αυτί σου τίποτα για Μακρόνησο, Γυάρο, Ικαριά; Έχεις αντιληφθεί τις δολοφονίες, τα βασανιστήρια, τα στημένα στρατοδικεία, τις περιόδους “τρομοκρατίας” στο νεοελληνικό κράτος με το διαρκές του παρακράτος και τις εξορίες και φυλακίσεις με τους νόμους, 509, Γ’ ψήφισμα, κ.λπ); στην ελληνική (μέχρι τώρα δική σας) ¨δημοκρατία”;). Έχεις τη διανοητική ικανότητα να καταλάβεις ότι η σημερινή “χρυσή σου αυγή” (που σκέτη μαυρίλα είναι) είναι η προβολή στο φανερό του παρακρατικού μηχανισμού της δεξιάς που χρόνια τον εκτρέφει για να βασανίζει και να σκοτώνει τους “επικίνδυνους προοδευτικούς” που πάντα γεννά και θα γεννά η κοινωνία μέχρι να ελευθερωθεί; Η κοινωνία πάντα θα γεννά Σπάρτακους, Αριστόνικους, Μπελογιάννηδες, και χιλιάδες ακόμα δολοφονημένους από τους προστάτες και χρηματοδότες της χρυσής σου αυγής, που πάντα δεν θα μπορεί τους δολοφονεί και κάποτε (ελπίζω συντομότατα) θα πληρώσει τους δολοφόνους για όλες αυτές τις δολοφονίες όπως τους αξίζει.
Όσο για την εισαγγελέα που επικαλείσαι (δεν ξέρω αν άκουσες τη γελοία, αισχρή και προσβλητική εισήγησή της για κάθε εισαγγελέα και δικαστικό, αλλά και άνθρωπο που δεν είναι φασίστας ή ναζιστής) αυτή δεν είναι άξια ούτε για σφουγγαρίστρα των δικαστηρίων.
Τέλος πάντων η απόφαση εκδόθηκε και η δικαιοσύνη (που δεν την υπολήπτομαι και δεν περίμενα την απόφασή της γιατί πιστεύω πως “στο τέλος ξυρίζουνε το γαμπρό”) απεφάνθη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” είναι εγκληματική οργάνωση, και αναγνωρίστηκε “και με τη βούλα” που λένε ως “ΣΚΑΤΟΛΑΚΚΟΣ” και όσοι τη στηρίζουν ή την υποστηρίζουν είτε άμεσα, είτε έμμεσα και κρυφά είναι συνειδητοί συνεργάτες “εγκληματιών, ρουφιάνων, φονιάδων και πατριδοκάπηλων” και “ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ” στο βόθρο τους!
Το γεγονός ότι την έχει πετάξει έξω από τη Βουλή ο λαός με την ψήφο του, φανερώνει πως κατάλαβε έστω και αργά την εγκληματική της δράση όχι προσωρινά ελπίζω, αλλά εις το διηνεκές ή ακόμη και υποκριτικά! Όλοι οι αστοί πολιτικοί υποκριτικά μίλησαν δήθεν κατά του ναζισμού της Χρυσής αυγής (σ’ αυτό θα συμφωνήσω) γιατί η πολιτική τους τρέφει το κράτος και το παρακράτος που γεννάει το φίδι του ναζισμού. Ιστορικά αυτοί στήριξαν και έθρεψαν και με δική τους ανοχή και υποστήριξη θέριεψε το ναζιστικό χιτλερικό σκουλήκι!
Η αντίδραση των μπάτσων εναντίον των διαδηλωτών σήμερα εκφράζει ακριβώς την ψυχολογία και την πρακτική του κράτους, του παρακράτους, των Χρυσοχοΐδηδων, των Μπογδάνων και των “αλητήριων” και των “καλομαθημένων” λαθροφασισταριών και λαθροβουλευτάδων της Νουδούλας που βγαίνουν αδίστακτοι και βρίζουν γονείς και μαθητές που διεκδικούν το δίκιο τους, τόσο για την σφαλιάρα που έριξε ο λαός με τη μεγαλειώδη αντιναζιστική διαδήλωση στους σβέρκους τους, όσο και για την απόφαση που τουλάχιστον προσωρινά θα τους κλείσει στους βόθρους τους για κάποιο διάστημα!
Σήμερα πάντως θεωρώ ότι συντελέστηκε μια μεγάλη λαϊκή νίκη με την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου και ελπίζω να μην αλλάξει όπως συνήθως συμβαίνει… Θα δούμε και τις συγκεκριμένες ποινές που θα επιβληθούν, αν και οι ποινές δεν έχουν και τόση σημασία, όση να καταλάβουν και να αναλύσουν σωστά τη μεγαλειώδη εκδήλωση αυτής της αντιναζιστικής λαϊκής οργής. Όμως εκεί θα μετρήσει και η “εντιμότητα” και η πολιτική αποφασιστικότητα της δικαιοσύνης να “πολεμήσει” αξιόπιστα το ναζισμό.
Τα ναζιστικά φίδια δε θα σταματήσουμε να τα πολεμάμε ποτέ, ξεφωνίζοντας τις φωλιές τους και πατώντας τα κεφάλια των εκκολαφθέντων αυγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου