Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Ρεμούλες Του Κ. Γ. Καζανάκη

 

Nikos Makrakis και πράγματι μας έσωσε: έξοδος από τα μνημόνια, η Οικονομία επανέκαμψε, και 37 δισ. € δημόσιο ταμείο, από -315 εκ. € που παραλάβαμε και υποχρεωθήκαμε να τα  δανειστούμε, για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις του Ιανουαρίου του 2015! Κι όλ' αυτά με την κοινωνία όρθια!
 Ποιός άφησε τόσα χρήματα στο Δημόσιο ταμείο; ουδείς παγκοσμίως, το ίδιο ή το ανάλογο! Το ταμείο που έχουν, τώρα, ρημάξει! Και ποιος να τους πάρει σοβαρά υπ' όψιν, όταν ούτε σωστές μάσκες κατάφεραν να κατασκευάσουν; Κυβέρνηση-τσίρκο πολιτικά ανίκανων λαμόγιων και τρωκτικών του δημόσιου χρήματος, του κόπου και του ιδρώτα μας δηλαδή, που μάζεψε η κυβέρνηση της Αριστεράς ευρώ-ευρώ, χωρίς να αγγίξει ούτε σεντ, για να έχουμε πρόσωπο, και για τη δύσκολη ώρα, και να τη που ήλθε!
 Κι αντί να σεβαστούν τα χρήματά μας, τα κατεσπατάλησαν σε κολλητούς και σε έργα βιτρίνας: φωτισμός Ακρόπολης ως... ντισκοτέκ, πλατεία Ομονοίας που το γκαζόν το έφαγε η... κάμπια, μεγάλοι περίπατοι όπου φαγώθηκαν 2 εκ. € για μιά τρύπα στο νερό κλπ ρεμούλες! 
Κι απ' την άλλη 5.000 λιγότερο νοσηλευτικό προσωπικό εν μέσω covid-19, και 20.000 λιγότεροι εκπαιδευτικοί από πέρυσι!
Αλλά εσένα,  σου φταίει ο
... ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κυβερνά, και όχι η Δεξιά που σε λίγο θα μας θάψει ζωντανούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου