Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Η πολιτική της Δεξιάς Του Κ. Γ. Καζανάκη

 

M. V. ο μόνος πρωθυπουργός στην Ιστορία που παρέδωσε γεμάτο δημόσιο ταμείο με 37, ολόκληρα, δισ. €, είναι -για εσάς που στηρίζετε τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες και καταχραστές του δημόσιου ταμείου-,... πολιτικός απατεώνας, γιατί βλέπετε τη μούρη σας στον καθρέφτη και νομίζετε ότι όλοι είναι σαν τα ινδάλματά σας! 
Πες, λοιπόν, ένα ευχαριστώ, για τον άνθρωπο που μας έδωσε ψωμί όταν καθόμασταν δύο, ολόκληρους μήνες, και μην δαγκώνεις το χέρι που σε ευεργέτησε, ακόμη κι αν δεν κυβερνούσε, -τόσο νοιάστηκε για τον λαό μας ολόκληρο! Αν κυβερνούσατε εσείς, θα είχαμε πεθάνει της πείνας!
Για το σκίσιμο των μνημονίων: τα σκίσαμε, πράγματι, αλλά εσένα το πρόβλημά σου δεν είναι αν τα σκίσαμε, αλλά αν τα σκίσαμε... αμέσως, ή μετά από λίγο καιρό! ντόιιινγκ! 
Για τα νταούλια: ο ΚυΜ σας δεν δήλωσε, λίγο μετά που ανέλαβε (όταν τα επιτόκια ήταν αρνητικά), ότι μας πληρώνουν για να δανειζόμαστε; τι σημαίνει αυτό, αν όχι νταούλια; τι σημαίνει αυτό αν όχι ότι σας παραδώσαμε μιά Οικονομία που έστεκε στα πόδια της, πλήρως ανορθωμένη, με όλους τους δείκτες της σε ανάκαμψη, με ισχυρή πλάτη τα 37 δισ. €,  αντί για τα ερείπια που μας παραδώσατε: 200 εκ. € δημόσιο ταμείο τον Ιανουάριο του '15 από την κλεψιά και την κακοδιοίκηση παραδώσατε -γεγονός που μας ανάγκασε να δανειστούμε 315 εκ. € για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις του μηνός εκείνου-, 37, ολόκληρα, δισ. € σας παραδώσαμε, κι αυτό τα λέει όλα:   -315 εκ. € από τη μιά με την κοινωνία εξαθλιωμένη, - (+) 37 δισ. € από την άλλη με την κοινωνία όρθια! Τι λες, έχει κάποια διαφορά,  ή... όχι, ε; 
Για το Σύμφωνο των Πρεσπών: εσύ σε λίγο θα μας 'πείς ότι ο μεγαλύτερος, μακράν, πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών ΚυΜ, το ονόμασε... ιστορικό, όταν τη μία φορά που το απεκάλεσε ιστορικό, το κατέβασε αμέσως!
Κατά τα άλλα... προηγείστε στις δημο(σ)κοπήσεις των απατεώνων δημο(σ)κόπων! Στην τελευταία, ο Θεοδωρικάκος σας, δίνει 17% διαφορά υπέρ(!)  της ΝΔ. Άρα -και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθερά ένα 35%-, η ΝΔ ξεπερνά το... 50%! 
Ψηφοφόροι της οι... Καρδιτσιώτες, οι Κεφαλλήνες & οι Ζακύνθιοι, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, οι εργαζόμενοι στην εστίαση, οι συνταξιούχοι (που τους φάγατε τη 13η σύνταξη που τους είχαμε δώσει, και που είχατε ψηφίσει!), οι εξαπατηθέντες Μακεδονομαχοι (-10% μόνον απ' αυτούς), οι νησιώτες των ακριτικών μας νησιών με το προσφυγικό που διογκώσατε εις βάρος τους, όλοι οι μαγαζάτορες που κλαίνε τα μαγαζιά τους, οι επιδοματούχοι που τους φάγατε το επίδομα (1,5 εκ. είναι αυτοί συν τα μέλη των οικογενειών τους), οι οικογένειες που τα παιδιά τους ξαναλιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, οι εργαζόμενοι που δεν πήραν καμία αύξηση αφού τους την είχε δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ (έτσι, ακριβώς, δηλώσατε!), οι υγειονομικοί που τους πληρώνατε με... χειροκροτήματα, οι νέοι άνεργοι που εσείς δημιουργήσατε, όσοι θα χάσουν το σπίτι τους και την επιχείρησή τους από funds του εξωτερικού στα οποία έχει πόντους ο ΚυΜ (όπως απεκάλυψε ο Βαρουφάκης χωρίς να διαψευστεί), οι οικολόγοι γιατί γεμίζετε τα βουνά με μύλους και... εθνικές οδούς για να κουβαλήσουν οι νταλίκες τους μύλους, ενώ ο ΚυΜ προαναγγέλλει πυρκαγιές σε δάση(!), οι περιπτεριούχοι, οι νέοι που ενοχοποιείτε για τον covid-19 ενώ έχετε ολη την ευθύνη, οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό κλπ κλπ. Να συνεχίσω, ή να το αφήσω καλύτερα για να μη γίνεστε ρόμπα ακόμη περισσότερο; 
Συνοψίζοντας: Αποτύχατε παντού, στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, φέρατε την απόλυτη δυστυχία στην κοινωνία, καταβαραθρώσατε την Οικονομία, και στα εθνικά ο Τούρκος κάνει πάρτι στην υφαλοκρηπίδα μας κι εσείς μας λέτε ότι... φύσηξε! αλλά είπαμε: αποτυχημένοι και πολιτικά ανίκανοι απατεώνες! ούτε τις μάσκες στα σχολεία δεν καταφέρατε να φτιάξετε σωστά, αλλά έχετε μούρη και μιλάτε κιόλας, και μας κουνάτε και το δάχτυλο! Αίσχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου