Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δεξιά & παιδεραστία Της Samiou Angie

 

Samiou Angie
7 ώρες
·
ΜΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!
- Απλά έτυχε που το 2004 ο Ζαχόπουλος, σύμβουλος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, πρόεδρος ΜΚΟ, ΓΓ Υπ. Πολιτισμού είχε εμπλακεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο με συμβασιούχες εργαζόμενες με αντάλλαγμα διορισμούς.
- Απλά έτυχε που το 2007 συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας στέλεχος της ΝΔ Άρτας και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 11 χρόνια φυλακή, τα οποία μετέτρεψε σε πλημμελήματα με 3ετή φυλάκιση με αναστολή.
- Απλά έτυχε που το 2012, στέλεχος ΝΔ, πρώην υποψήφιος στη Δ. Μακεδονία με την ΠΟΛ.ΑΝ., παντρεμένος, παρενόχλησε καθαρίστρια στα γραφεία της ΝΔ στη Λ.Συγγρού.
- Απλά έτυχε που ο Ν. Γεωργιάδης, από το στενό περιβάλλον του Κυρ. Μητσοτάκη συνελήφθη στη Μολδαβία μπλεγμένος σε κύκλωμα trafficking και σεξοτουρισμού με ένταλμα Ιντερπόλ.
- Απλά έτυχε που το 2018 συνελήφθη καθηγητής ΤΕΙ Σερρών για σωρεία εκβιασμών φοιτητών από το 2000.
- Απλά έτυχε που το 2019 για την υπόθεση Τοπαλούδη στη Ρόδο, κάνει παρέμβαση υφυπουργός της ΝΔ και κατηγορεί την εισαγγελέα για "λαϊκή απογευματινή", για την αγόρευση-καταπέλτη που έκανε.
- Απλά έτυχε που τον Μάϊο 2020 συνελήφθη στέλεχος της ΝΔ, πτέραρχος ε.α. για βιασμό κατ' εξακολούθηση με θύμα την ανιψιά του με διανοητικά προβλήματα.
- Απλά έτυχε που τον Ιούλιο 2020 στέλεχος ΝΔ, πρώην υπουργός εμπλέκεται σε παραδικαστικό κύκλωμα και καταγράφεται από την ΕΥΠ να μιλά ενθουσιασμένος για "17χρονη που πάει σχολείο και της αρέσει ξύλο και παρτούζα".
- Απλά έτυχε που το 2021, η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε στέλεχος ΝΔ για βιασμό.
- Απλά έτυχε και ο θεατράνθρωπος
ΠΑΛΙΟΖΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου