Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Περί λαμογίων...



Από τον τοίχο του Κ.Γ. Καζανάκη στο facebook, στις 20/4/2016:
Την προηγούμενη ανάρτησή μου, την δημοσίευσα και σε άλλον τοίχο. Ακολούθησε το εξής πολύ ενδιαφέρον σχόλιο του Θ.Δ., που σπάει κόκαλα:
" Τόσα χρόνια μέσα στη βοθρομαφία του κόμματός τους, οι ίδιοι οι ΝουΔουλΟΝΝΕΔήτες θέλουν επειγόντως "οξυγόνο", γιατί κοντεύουν να σκάσουν από τα αναρίθμητα βρομερά σκάνδαλά τους !!!
Εκλογές εδώ και τώρα ζητούν ΝουΔουλοΠΑΣΟΚοι κι όχι μόνο. Με πεισματικό λόγο και μόνιμη επωδό, ανεβοκατεβάζουν ανίκανο τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του ΣΥΡΙΖΑ και καλούν στην άμεση αποχώρηση από την εξουσία και προσφυγή σε εκλογές, ελπίζοντας μ' αυτόν τον τρόπο να παραγραφούν οι λησταρχολαμογιές τους, που η ψηφιακή επανάσταση φέρνει στο φως με ασύλληπτα ταχύτατους ρυθμούς !!! Οργανώνουν, οι αρχιμαφιόζοι Αθανασίου, Βορίδης, Βενιζέλος κλποί των κόμματων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, μαφιόζικες προβοκάτσιες, σαν αυτή της εισαγγελέα Τσατάνη και λυσσασμένα προσπαθούν να σώσουν τους αρχιλήσταρχους των τραπεζών Ελλάδας - Κύπρου Βγενόπουλο και σια, τα αρχιλαμόγια της ΝΔ Παπασταύρους, Μίχαλους ..., το ΔΟΛιο Ψυχάρη των ΜΜΕ, σε εξόφθαλμη συνεργασία με τα αρχιμαφιζικα αδελφάκανάλια Mega, anti, skai κλπ. Όλα αυτά τα αποβράσματα του τόπου παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αυτό των εκλογών, με το πιο πρόστυχο τρόπο, σαν ο βρόγχος της ψηφιακής επανάστασης σφύγγει ανελέητα στο λαιμό τους. Ακόμα και τα αδελφά κόμματά τους στην ΕΕ, τούς έχουν σιχαθεί (Μπόργιανς κλπ), που βλέπουν το 1 και τρις € καταθέσεις όλων αυτών των λαμογιών στις τράπεζές τους .
Σήμερα 16.4.'16 δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ πως ο τόπος χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα πεί όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Και γιατί σαν έντιμη αξιωματική αντιπολίτευση που είναι, κρύβει την αλήθεια από τον Ελληνικό λαό; Γιατί θα το κάνει όταν γίνει κυβέρνηση. Μέχρι τότε μπορεί να λέει πως η κυβέρνηση είναι ανίκανη να πεί την αλήθεια και πρέπει να φύγει το συντομότερο, νάρθουν οι 10 Παπασταύροι του Κουλάκου, που ξέρουν την αλήθεια, να μας την πει, να την μάθουμε κι εμείς οι Συριζαίοι. "Ευφυέστατο" νεοδημοκρατικό σχέδιο διακυβέρνησης !!!
Αποστομωτικός και στη βουλή ο Κούλης για τον Παπασταύρου προς τον πρωθυπουργό: ... "κι αν αθωωθεί με δικαστική απόφαση {(από τις δικαστικές μαφίες μας, Τσατάνη , Αθανασίου, Βορίδη, Βενιζέλου κλπ, που στήσαμε με κόπο εδώ 40 χρόνια)} θα ζητήσετε συγνώμη κ. Τσίπρα ;;;!!! και συνεχίζει :
"Δώσαμε τα οικονομικά του κόμματός μας στη δημοσιότητα με κάθε λεπτομέρεια", είπε ο Κούλης. 217,5 τόσα εκ. € είναι το χρέος της ΝΔ, είπε, και ... με την ομολογία του αυτή ... ξεπληρώθηκε το χρέος . Ξομολογήθηκε και συχωρέθηκε η ΝΔ και διαγράφηκε το χρέος της και αποκαταστάθηκε η εντιμότητά της και καθαρή από τις αμαρτίες της είναι έτοιμη να κυβερνήσει !!! Παστρικότατες Παπασταυρούτσικες δουλειές.
Η ψηφιακή επανάσταση, που ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό, ανοίγει όλα τα εφτασφράγιστα κρυσφύγετα των λησταρχομαφιόζικων συμμοριών της ΝΔ του τρόφιμου της Ζιμενς Κούλη και των άλλων λησταρχοεταιρειών και θα τους κάτσει στην καρέκλα που του πρέπει !!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου